TRAMBULINA

Trambulina este si distractiva si benefica pentru copii.

Permite copiilor sa se distreze in acelasi timp sa isi lucreze si conditia fizica pentru un timp .

Distractie si sport la trambulina

Trambulina este distractiva pentru copii le permite sa se distreze in acelasi timp sa isi lucreze si conditia fizica pentru un timp .

Cadrul metalic al trambulinei este foarte sigur pentru cei mici fiind protejat in intregime de protectii si burete profesional , scariile se pot cobora in siguranta fiind protejate si acestea cu protectii fara colturi si burete de siguranta pentru toate varstele.

Un loc de joaca poate fi un bun prilej pentru ca micutul dumneavoastra sa intre in contact cu alti copii, sa socializeze si sa isi dezvolte multe abilitati.

Copiii isi vor consuma energia si se vor simti bine, iar parintii vor avea si ei parte de un mic respiro. De fapt, exista chiar multe avantaje pe care le are un loc de joaca pentru copii, pe care ti le prezentam si noi, in randurile de mai jos.

Trambulina este distractiva pentru copii le permite sa se distreze in acelasi timp sa isi lucreze si conditia fizica pentru un  anumit timp.

Dintre toate jocurile copilariei, saritul pe trambulina este unul dintre cele mai distractive pentru toti copiii din lume, datorita senzatiei de zbor si libertate pe care le ofera. 

O piesa de spectacol, joaca si voie buna in spatiul nostru .

Ce spun clientii despre noi

din 79 reviews
5
75%
4
20%
3
9%
2
3%
1
1%
Lasa o recenzie
Daca ne-ai vizitat si ai fost incantat de locatie, te rugam sa ne lasi o recenzi in Google, si un testimonial in site.
Multumim.
Luiza Petcu
Un loc de joaca perfect pentru zilele farà soare. Piscina este punctul forte si bucuria tuturor copiilor dar sì caruselul si toboganul si trambulina...
Personalul foarte dragut si amabil.
Ne-am sarbatorit ziua de nastere acolo si a fost foarte frumos, mancarea pentru copii foarte buna . Revenim cu siguranta

Oana Teodorescu

Multumim enorm pentru cea mai frumoasa aniversare de pana acum. Nu exista ceva ce as putea spune ca nu a fost ok, totul a fost incredibil, minunat. Spațiul efectiv al locului de joaca, mare, curat, cald, diversificarea jucăriilor, absolut totul a fost impecabil. Piscina curată, apa și încăperea au fost calde, spațioasă și safe pentru copii. Zona părinților la fel fără reproșuri. Doamnele de acolo extraordinare, mereu atente la nevoile invitaților, copiilor, tuturor, te fac sa te simți bine primit, sunt prompte și asigura tot ce pot pentru a ieși evenimentul perfect. Mâncarea atât a copiilor cât și a părinților a fost gustoasa, proaspăta și destula cât sa mai rămână și in farfurie după ce au umplut burticile.

Poze putine pentru ca copiii au fost in extaz și de abia dacă au stat o secunda.
Recomand cu cea mai mare încredere și cel mai mare drag! Cu siguranța o sa revenim

Alina Sopos

Recomanda cu mult drag ,curat super personal,nota 10

Constantin Miruna

O locație superba, Piscina a fost atracția principala dar și spațiul de joaca este foarte frumos și curat. Recomand cu drag

Miha Corina

Este exact locul pe care il cautam pt ai serba ziua de naștere a fiului meu!! Este extraordinar, personalul se ocupă cu mare atenție de toate detaliile pt a fii totul perfect!! Abia aștept să revenim la anul pt o altă petrecere!! PS: piscina interioara este foarte interesantă! Va mulțumesc pentru ziua minunată pe care i-ați oferită copilului meu

George Buzica

O locatie excelenta pt petrecere copii de pana la 10 ani! Bazin cu apa incalzita, sala de asteptare pt parinti, personal amabil! Totul la superlativ! Repetam cu siguranta!

Mihaela Florean

Totul la superlativ,loc de joaca spațios, foarte curat,piscina a fost un mare plus,mâncarea delicioasa,spatiu destinat parintilor,gazda foarte primitoare! În concluzie a fost o petrecere pe cinste !,sigur revenim!

Bogdan Ionita

Am sărbătorit ziua de naștere a fiului meu și ne-am simțit foarte bine, mai ales copiii care nu se mai saturau de piscina. Oameni minunați vom reveni cu drag, recomand!
Folosim module cookie esentiale functionare site, si Google Analytics pentru analiza trafic.

Scrie un Testimonial

Rezerva