TOBOGAN CU BILE

Un mod distractiv si sigur de a petrece timpul intr un spatiu de joaca sigur

Ofera copiilor un mediu stimulativ si recreativ. Toboganele sunt largi oferind stabilitate fiind utilizat de mai multi copii, astfel ca cel mic isi poate invita majoritatea prieteniilor la joaca

Toboganele cu bile sunt o alegere excelenta pentru copii

Acestea sunt realizate din plastic si au o suprafata de alunecare neteda si curbata .

Un loc de joaca modular este o structura de joaca formata din mai multe componente care pot fi asamblate in diferite combinatii pentru a crea un spatiu de joaca personalizat.

Acesta este proiectat pentru a fi sigur si durabil si este construit din material (schelete) metalic. Caracteristicile de siguranta includ podele antiderapante, balustrade si margini rotunjite pentru a preveni ranile.

De asemenea, acestea sunt proiectate pentru a fi usor de protejat cu materiale speciale din burete cu protectie lucioasa acreditate de cei care se ocupa si verifica locatiile cu acest specific.

Acestea sunt ideale pentru copiii care doresc sa se distreze si sa se joace in siguranta.Toboganele si joaca cu bilele incinge la nesfarsit joaca si viteza.

Caracteristici pentru bile: 

  • dezvolta abilitatile senzoriale si motorii ale copilului. 

  • sunt realizate din material acreditat non-toxic  si moi la atingere. 

  • piscina cu bile contine 2000 de bile multicolore. 

  • in functie de varsta copilului, acesta incepe sa exercite abilitati motorii in timp ce se joaca cu bilele, isi intareste aderenta si coordonarea motorie.

Ce spun clientii despre noi

din 79 reviews
5
75%
4
20%
3
9%
2
3%
1
1%
Lasa o recenzie
Daca ne-ai vizitat si ai fost incantat de locatie, te rugam sa ne lasi o recenzi in Google, si un testimonial in site.
Multumim.
Luiza Petcu
Un loc de joaca perfect pentru zilele farà soare. Piscina este punctul forte si bucuria tuturor copiilor dar sì caruselul si toboganul si trambulina...
Personalul foarte dragut si amabil.
Ne-am sarbatorit ziua de nastere acolo si a fost foarte frumos, mancarea pentru copii foarte buna . Revenim cu siguranta

Oana Teodorescu

Multumim enorm pentru cea mai frumoasa aniversare de pana acum. Nu exista ceva ce as putea spune ca nu a fost ok, totul a fost incredibil, minunat. Spațiul efectiv al locului de joaca, mare, curat, cald, diversificarea jucăriilor, absolut totul a fost impecabil. Piscina curată, apa și încăperea au fost calde, spațioasă și safe pentru copii. Zona părinților la fel fără reproșuri. Doamnele de acolo extraordinare, mereu atente la nevoile invitaților, copiilor, tuturor, te fac sa te simți bine primit, sunt prompte și asigura tot ce pot pentru a ieși evenimentul perfect. Mâncarea atât a copiilor cât și a părinților a fost gustoasa, proaspăta și destula cât sa mai rămână și in farfurie după ce au umplut burticile.

Poze putine pentru ca copiii au fost in extaz și de abia dacă au stat o secunda.
Recomand cu cea mai mare încredere și cel mai mare drag! Cu siguranța o sa revenim

Alina Sopos

Recomanda cu mult drag ,curat super personal,nota 10

Constantin Miruna

O locație superba, Piscina a fost atracția principala dar și spațiul de joaca este foarte frumos și curat. Recomand cu drag

Miha Corina

Este exact locul pe care il cautam pt ai serba ziua de naștere a fiului meu!! Este extraordinar, personalul se ocupă cu mare atenție de toate detaliile pt a fii totul perfect!! Abia aștept să revenim la anul pt o altă petrecere!! PS: piscina interioara este foarte interesantă! Va mulțumesc pentru ziua minunată pe care i-ați oferită copilului meu

George Buzica

O locatie excelenta pt petrecere copii de pana la 10 ani! Bazin cu apa incalzita, sala de asteptare pt parinti, personal amabil! Totul la superlativ! Repetam cu siguranta!

Mihaela Florean

Totul la superlativ,loc de joaca spațios, foarte curat,piscina a fost un mare plus,mâncarea delicioasa,spatiu destinat parintilor,gazda foarte primitoare! În concluzie a fost o petrecere pe cinste !,sigur revenim!

Bogdan Ionita

Am sărbătorit ziua de naștere a fiului meu și ne-am simțit foarte bine, mai ales copiii care nu se mai saturau de piscina. Oameni minunați vom reveni cu drag, recomand!
Folosim module cookie esentiale functionare site, si Google Analytics pentru analiza trafic.

Scrie un Testimonial

Rezerva