DYSNEYLAND

Disneyland Paris este un loc extraordinar ce te poarta in lumea povestilor. Vizitat in orice anotimp de copii si parinti din toata lumea, este locul perfect pentru a te intalni cu printi, printese, ratoi, soricei cat si personaje recente din Cars, Omul Paianjen sau Star Wars.Construit la o distanta de 43 km de Paris este situat in localitatea devenita de acum celebra, Marne-la-Vallée. Disneyland Paris desemneaza de fapt 2 parcuri tematice separate, Disneyland Parc si Studiourile Walt Disney cat si mai multe hoteluri in care este recreata atmosfera Disney.Disneyland Parc este locul in care te intalnesti cu personaje ca Mickey Mouse, Minnie, Pluto sau vezi Castelul Frumoasei din Padurea Adormita cat si labirintul lui Alice din Tara Minunilor. Parcul Disneyland este impartit in 4 zone: Fantasyland ce te incanta cu magia filmelor clasice, Discoveryland ce iti arata lumea ganditorilor si exploratorilor, Frontierland adica o incursiune in lumea Vestului Salbatic si Adventureland, lumea aventurierilor ce descopera de la casuta lui Robinson Crusoe la vasul piratului Jack Sparrow.Tot ce trebuie sa stii cand mergi la Disneyland Paris
In Parcul Studiourile Walt Disney atmosfera este animata de eroii din desenele animate mai recente ca Omul Paianjen, Cars, Ratatouille, cat si o multime de montagne ruse sau roller coaster in care sa-ti cresti nivelul de adrenalina.
Dacă ajungi la Disneyland Paris este vital să cunoşti cele mai importante şi spectaculoase obiective ale parcului, mai ales dacă nu ai la dispoziţie prea mult timp de vizitare. Oricum ar fi, nici o zi şi nici o săptămână nu sunt îndeajuns pentru a explora fiecare colţ din parc. Iată care sunt cele mai speciale obiective din Disneyland Paris:

Comments are closed

Alte povesti Pao Kids

Folosim module cookie esentiale functionare site, si Google Analytics pentru analiza trafic.
Rezerva